about us

over Arg3nt 


Arg3nt is gemaakt door een jonge ondernemer die vanaf jongs af aan al bezig is met ondernemen en nu sinds 2023 zijn eigen kleding merk is begonnen. Hij wil mensen inspireren om hard te werken voor je dromen. Als je echt iets wil bereiken dan kan je dat alleen zal je actie moeten ondernemen. “Vallen en opstaan, van doen en fouten maken leer je”. Als je het niet probeert zal het ook niks worden, dus als je een droom hebt ga ervoor

 

 

Hoe het logo is ontstaan

Het logo van Arg3nt is ontstaan doordat de eigenaar van Arg3nt een t-shirt met de eerste letter van de naam van zijn vriendin wilde maken. een simpele letter “A” was te saai voor hem en besloot hij de letter a te maken zoals het logo nu te zien is.

 

 

Waar staat Arg3nt voor?

 

Na het ontwerp van het logo had de eigenaar van Arg3nt het idee om meer t-shirts te gaan maken. er moest natuurlijk wel een naam verzonnen worden voor de kleding. Arg3nt komt van het franse woord l’argent wat “geld” betekent. Het grootste doel van de meeste ondernemers is veel geld verdienen, zo is de oprichter van Arg3nt al sinds klein bezig met ondernemen waarmee hij zijn geld mee probeerde te verdienen vandaar de naam Arg3nt die je op de engelse manier uitspreek. En dit is hoe Arg3nt een kleding merk geworden is.